Compozit acrilic

Hanex / Ce este Hanex?

Ce este Hanex?

Este un material compozit acrilic premium care pune în valoare echilibrul perfect între funcție și formă. Este alcătuit din metacrilat de metil (MMA), polimetilmetacrilat (PMMA), trihidrat de alumină și alte substanțe speciale care îi conferă calitate și frumusețe atemporală.

Datorită acestei compoziții, Hanex dobândește o serie de proprietăți ce îl transformă într-unul dintre cele mai versatile materiale pentru amenajări interioare:

  • Termoformabilitate tridimensională
  • Translucență
  • Îmbinări invizibile
  • Posibilitatea gravării unor modele pe suprafață
  • Posibilitatea realizării unor inserturi de culori diferite


Procesul exclusiv de fabricație utilizează echipamente și materiale high-tech, astfel încât materialul compozit acrilic HANEX este meticulos conceput și executat pentru a rezista chiar și celui mai riguros tratament. Hanex este obținut folosind o tehnologie unică de prelucrare, și anume Unitatea de Turnare cu Bandă Dublă (Double Belt Casting Unit). Aplicarea presiunii și controlul temperaturii de către banda de turnare superioară și inferioară maximizează uniformizarea compoziției, controlul grosimii, lucrabilitatea materialului, rezultând un produs cu o calitate premium.

De ce funcție si formă superioare?


Disponibil în peste 100 de decoruri
Ușor de prelucrat și montat cu îmbinări imperceptibile
Rezistent la pete și ușor de întreținut
Durabilitate
Rezistent la mucegai, bacterii, poluanți
Prietenos cu mediul
Susținut de o garanție de 10 ani
Sigur - testat și certificat NSF și Greenguard

Dimensiuni plăci

Dimensiunile sunt stabilite pentru a se potrivi cerințelor din diferite aplicații de interior. Pentru disponibilitatea dimensiunilor în funcție de decoruri vă rugăm să ne contactați. *Alte dimensiuni personalizate sunt disponibile la comandă.

6mm grosime
6mm grosime

6 x 760 / 930 / 1350 x 2490mm

12mm grosime
12mm grosime

12 x 760 / 930 / 1520 x 3680mm

19mm grosime
19mm grosime

190 x 760 x 3070mm