Ce vă oferim?

unic importator de Hanex în România

Stocuri

Stocuri

Stocuri acoperitoare pentru cele mai folosite dimensiuni de plăci S-008 N-White 6x760x2490mm | 12x760x3680mm | 12x930x2680mm

Suport tehnic

Suport tehnic

În urma experienței de peste 10 ani cu prelucrarea materialului în România, vă împărtășim cu drag detalii sau vă oferim sugestii.

Preț competitiv

Preț competitiv

Calitatea superioară garantată de Hyundai L&C la prețul corect. Contactează-ne pentru o cotație și convinge-te!

Servicii

Servicii / Ce vă oferim

Compozitul acrilic care îmbină perfect funcția cu forma


gamă variată de culori și texturi

Selecția de 100 de decoruri permite integrarea și înobilarea materialului în orice tip de amenajare. Jocurile de culori și texturi includ culori uni, efecte cu chipsuri de diferite mărimi, modele marmorate și nu numai.

flexibilitate nelimitată

Hanex este fabricat dintr-un amestec de rășini acrilice și minerale naturale, compoziție ce permite ca plăcile să poată fi tăiate, prelucrate și termoformate într-o gamă practic nelimitată de modele. Singura limită este imaginația.

Întreținere ușoară

Hanex este neporos și omogen în toată masa materialului. Aceste caracteristici îl transformă într-un material aproape fără mentenanță, menținându-și frumusețea originală pentru mulți ani. Poate fi de asemenea reparat și restaurat la aspectul inițial.

ușor de prelucrat

Hanex poate fi prelucrat cu uneltele obișnuite folosite în producția de mobilier și montat cu îmbinări invizibile. Flexibilitatea designului și uzabilitatea Hanexului (chiuvete, antistrop cu racord rază etc.) crează o îmbinare unică de design și utilitate.

durabilitate - rezistență la pete

Hanex este un material ce are în compoziția sa un conținut ridicat de trihidrat de aluminiu ca agent de umplere, un ingredient care conferă rezistență superioară la pete și la substanțe chimice. Cu toate acestea, expunerea la substanțe chimice dure trebuie evitată.

rezistență la bacterii

Hanex este un material igienic perfect pentru blaturi de baie, de bucătărie, pentru domeniul medical sau alimentar. Datorită suprafeței neporoase este rezistent la bacterii, ușor de curățat și de întreținut.

calitate certificată

Hanex are mai multe certificări: NSF International, ISO 14001, ISO 9001, SCS, Greenguard. Toate acestea înseamnă că Hanex este un material igienic, sigur și prietenos cu mediul. Mai multe informații sunt în secțiunea Descărcări.

stabilitate termică

Hanex rezistă la deformări și la decolorări atunci când se află în apropierea unei surse de căldură directe sau indirecte. Hanex a fost testat în cadrul următoarelor categorii tehnice: rezistență la căldură, rezistență la apă fierbinte, rezistență la intemperii, stabilitate UV.