Compozit acrilic

Servicii / Întrebări frecvente

Află mai multe

Nu neapărat, deși culorile deschise arată mai puțin semnele trecerii timpului și au nevoie de mentenanță mai rar. Ca la majoritatea materialelor, finisajul lucios al culorilor deschise și în special al celor închise, se poate zgâria mai ușor. Dacă în timp apar zgârieturi, acestea pot fi ușor șlefuite și suprafața restaurată. Această operațiune trebuie realizată de un fabricator autorizat, care va percepe un tarif.
Da, Hanex® este neporos și are îmbinări invizibile impenetrabile. Spre deosebire de alte materiale precum cele melaminate sau precum unele pietre naturale, Hanex® nu are nervuri sau adâncituri în care să rămână mizerie sau bacterii. Această suprafață deosebit de netedă îl face un material extrem de ușor de curățat. Hanex® poate fi prelucrat astfel încât să fie o suprafață mare și unitară care să nu permită dezvoltarea bacteriilor.
Zgârieturile sau tăieturile ușoare, superficiale, pot fi reparate cu un burete și un detergent abraziv.
Materialul compozit Hanex® nu este destinat pardoselilor, deși a fost folosit pentru a îmbrăca scări. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați Hanex® la pardoseli, se recomandă să nu fie în zone cu trafic intens.
Pentru a asigura o calitate corespunzătoare și a beneficia de garanție, materialul este disponibil doar prin distribuitori și fabricatori autorizați.
Hanex® este rezistent la pete. Pentru că este neporos, petele nu pot penetra suprafața, ceea ce înseamnă curățare și întreținere ușoare.
Deși Hanex® este stabil și neafectat de temperaturi de până la 100 de grade Celsius, temperaturile ridicate sau flăcările pot deteriora suprafața materialului. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, defectele pot fi remediate. Pentru a proteja materialul de daunele cauzate de căldură folosiți întotdeauna un suport cu picioare de cauciuc.
Hanex® este ușor de curățat. Apa cu săpun sau detergentul pe bază de amoniac sunt singurele elemente de care este nevoie pentru întreținerea de zi cu zi. Zgârieturile minore, arsurile sau decolorările ușoare sunt de asemenea ușor de reparat. Reparațiile majore ar trebui realizate de un fabricator autorizat Hanex®.
Doar un profesionist instruit ar trebui să monteze Hanex®. Contactați-ne pentru a vă recomanda o companie din zona dumneavoastră.
Nu, Hanex® este un material neporos. Spre deosebire de piatra naturală, Hanex® nu necesită niciodată operațiuni speciale de etanșare.