Media

 

 

Hanwha L&C a participat la “KBC 2017”, cea mai mare expoziție de băi și bucătării

 

Hanwha L&C a participat la cea mai mare expoziție de băi și bucătării din Asia – KBC 2017 – care a avut loc în Shanghai, China și a avut peste 10000 de vizitatori.

Hanwha L&C a prezentat noi produse care sunt adecvate pentru băi și bucătării la Kitchen & Bath China, KBC, în Shanghai New International Expo Centre din  31 Mai până pe 3 Iunie.

Află mai multe…
 

 


 

Hanwha L&C la  INTERZUM 2017, Koln

Hanwha L&C a participat la expoziția Interzum 2017, care a avut loc în Koln între 16 și 19 Mai. Acesta este târgul pentru producția de mobilă și design interior. În cadrul acestui târg au fost expuse: compozit acrilic Hanex, cuarț Hanstone, folii decorative Glossia, folii interioare Bodaq. Au fost peste 57000 de vizitatori  din 57 de țări, cu peste 1500 de companii expozante.

Află mai multe…

 


 

Compozitul acrilic Hanex în revista Leaf

Hanwha a prezentat în revista Leaf noile colecții de Hanex, Stratum și Bellassimo II. Revista Leaf este pentru arhitecturi care inspiră designul interior și exterior. Au apărut un articol, 2 reclame și o burtieră pe copertă. Au fost introduse colecțiile și s-a arătat inspirația lor din natură.

Află mai multe…

 


 

Hanex lansează colecția Bellassimo II

Hanex lansează noua colecție de composite acrilice Bellassimo II. Aceasta este inspirată de natură, având elemente de valuri, mătase, și cer înstelat. Are tipar de marmură naturală, care denotă eleganță și le conferă oamenilor un sentiment de confort.

Află mai multe…

 


 

Hanex lansează colecția Stratum

Hanex a lansat noua colecție Stratum, insipirată de naturalețea marmurei. Colecția poartă semnificația stratului de rocă, iar culorile bogate și modelele vibrante depășesc produsele existente cu tipare de nervuri.

Are 6 culori și modele: CLARA, MARELINHO, NUBLADO, ARDOSIA, MORENO, GRENICIO, care aduc eleganță fiecărui spațiu.

Află mai multe…

 


 

Familia Hanex

Hanex oferă confort în viața de zi cu zi. Tatăl, mama și copiii, toți au nevoie de Hanex. Cu siguranța poți simți de ce Hanex este special: aspect unitar, ca și cum ar fi turnat, ușor de curățat, simplu și igienic. Hanex adaugă calitate vieții noastre.

 


 

Bellassimo II

Noua colecție premium este inspirată de natură: valuri, cer înstelat, nisip, mătase. Această colecți va aduce în spațiul tău eleganță și un strop de natural. Tiparul de marmură naturală, designul simplu și culoarea sunt perfecte pentru spații comerciale și rezidențiale.

 


 

Hanwha

Acest film prezintă Hanwha, mergând pe urmele sale de la început și până în prezent.